ORGANISATIONSKALENDER

En kalender för hela organisation

Det finns många personliga kalendrar och informationssystem på marknaden. Man kan hålla reda på  e-postadresser, telefonnummer, födelsedagar, morgondagens väder och när det är dags att besiktiga bilen. Det finns dock ett behov av att på organisationsnivå få en överblick över det som skall hända både i närtid och framtid. Man behöver snabbt kunna se vem som jobbar natt och vem som har bakjouren. Man vill undvika att gemensamma resurser som konferenslokaler och fordon dubbelbokas. Vi har skapat ett system som tillgodoser dessa behov. Webbaserat och installationsfritt och kan därför nås var du än befinner dig.

Aktivitetsöversikt

Även vid mindre HVB-hem brukar det sjuda av aktiviteter. Klienter skall skjutsar fram och tillbaka från besök hos tandläkare och vårdcentral, anhöriga kommer på besök, socialtjänsten ska ha behandlingskonferens. Personalmöte på eftermiddagen och handledning vid något annat tillfälle. Det är lätt att något trillar mellan stolarna. Infosoc organisationskalender ger dig en snabb visuell överblick över hela organisationens aktiviteter. Självfallet går det även att dokumentera och visa detaljinformation och programmet kan i princip användes i vilken organisation som helst.

Personalöversikt

Det behövs inte någon speciallt stor organisation innan det blir ett pusslande med tjänstgöringsscheman, semestrar och vikarier. Många mindre vårdorganisationer har ofta någon form av bemanning och/eller jour nattetid. utomstående eller anställda specialister såsom läkare och psykologer brukar med viss regelbundenhet besöka vårdinrättningen.

Organisationskalendern ger dig en perfekt överblick över bemanningen dygnet runt. Du kan långtidsboka personalen och själv välja periodiciteten för rullande scheman. Personalen kan kopplas till en eller flera personalgrupper för att underlätta överblick och struktur. Nedan visas ett exempel då man både ser dagens personal och dagens aktiviteter.

Gemensamma lokaler och fordon

Det brukar sällan finnas ett överskott på konferens- och möteslokaler. Samtidigt finns det behov av att exempelvis kunna reseervera en viss lokal för personalträffar, handlednings- eller utbildningstillfällen, klientsamtal, besök utifrån osv. det kan även vara fråga om  en eller flera gemensamma fordon som används för en mängd olika typer av transporter. I organisationskalender finns en integrerad funktion för att boka lokaler och fordon.

Bevakningar och gula lappar 

Även i en mindre organisation behövs det inte bara en överblick över aktiviteter och personal, det är en mängd små saker som behöver hållas aktuella. Det kan vara kontinuerlig informationen såsom en lista över viktiga telefonnummer eller en rutiner för avvikning. Det kan även vara tillfällig information såsom en läckande kran eller att en vissa klient skall ha extra tillsyn den kommande veckan. Utan digital hantering är det är lätt hänt att sådan information får anslagstavlan att likna en kantarellskog eller och att en del information finns gömd under något skrivbordsunderlägg. Organisationskalendern hanterar även denna typ av information. Den tillfälliga informationen kan kopplas till viss tidsperiod och automatisk alertering.

Skräddarsy programmet för dina behov

I likhet med övriga webbsystem från Infosoc kan du på ett enkelt sätt skräddarsy programmet för att passa dina behov eller preferenser. Nedan visas exempel få hur du - om du har administratörsbehörighet - kan bestämma vilka aktivitetsgrupper som skall finnas och vilka färger och mönster de skall ha. När man sedan gör en aktivitetsbokning, kan man göra en detaljbeskrivning av denna.

Kontakta oss för ytterligare information

Vi kan gärna ge dig ytterligare information om programmet samt visa dig hur programmet fungerar, antingen på plats hos dig eller via delad bildskärm över Internet.

Visning av våra system

Vi visar dig gärna våra system. Ett smidigt sätt att göra detta är en personlig fjärrdemo. Vi kommer överens om en tidpunkt då du sitter framför en Internetansluten dator, ringer upp dig och du klickar på någon av knapparna nedan. Vi låter dig få åtkomst till presentatörens bildskärm som visar dig hur programmet fungerar samtidigt som ni kan prata med varandra över telefonen. Alternativt kan du få en länk för att komma till våra förinspelade presentationer (klicka här).